Muzica de nunta care sa tina ringul ocupat

Cele mai bune nunti au ceremonii care sunt romantice si frumoase, si petreceri care sunt de pomina. Pe langa produsele alimentare, muzica nunta 2016 este, probabil, cel mai important element de a face oaspetii sa plece acasa spunand ca au participat la o nunta distractiva. Nimic nu este mai rau decat un ring de dans gol. Daca doriti sa va asigurati ca oaspetii dumneavoastra danseaza si se distreaza toata noaptea, aici sunt sfaturile pentru a alege muzica de nunta.

Varietatea este cheia

Ceea ce le place prietenilor tai de facultate nu va fi exact la fel cu ceea ce le place matusilor si unchilor, asa ca amesteca melodiile astfel incat sa cante ceva pe gustul fiecaruia. Daca o faci corect, oaspetii care vin pe ring pentru muzica populara vor ramane si atunci cand canta Beyonce.

Cunoaste publicul

In unele cercuri, dansurile in linie, precum meneaito sunt extrem de populare. Printre alte grupuri insa, acestea ar trece la fel ca un balon de plumb. De aceea, fa o lista cu acele tipuri de cantece care nu trebuie sa ruleze la petrecerea ta. Tu iti cunosti prietenii si familia mai bine decat orice DJ sau lider al grupului. Daca exista o melodie care va scoate intr-adevar oaspetii la dans sau ii poate tine pe ring, nu ezita sa faci asta cunoscut.
Intrebat-va invitatii despre muzica lor preferata

Pe cartela de raspuns, cereti oaspetilor sa numeasca un cantec care va fi sigur ca-l va scoate la dans. Acest lucru va ajuta invitatii sa fie entuziasti si te vei asigura ca alegerile tale muzicale merg la o varietate larga de oameni.

Ai grija de persoanele in varsta

Sigur, vrei ca prietenii sa se simta bine, dar nu-ti ignora bunica si bunicul. Oaspetii mai in varsta vor tinde sa fie printre primii care sa plece, asa ca adapteaza selectiile muzicale in mod corespunzator.

Incepe dansul un pic mai devreme

In mod traditional vorbind, dansul nu incepe pana cand mirii nu intra pe ring pentru a da startul, dar unde e distractia? Miresele si mirii de azi doresc sa aiba receptii mai vii, petreceri de nunta distractive, iar invitatii sa iasa la dans imediat ce au servit aperitivul. De fapt, dansul ar trebui sa inceapa odata cu intrarea mirilor si sa nu se mai opreasca pana dimineata.

Atat mireasa cat si mirele sunt capul petrecerii de nunta. Conform cu observatiile existente, oaspetii sunt mai dispusi sa danseze cand exista deja oameni la dans, asa ca o parte din munca mirilor este sa se distreze la nunta lor si sa ceara si altor persoane sa danseze.